Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vargić:

Pobijedit ćemo Dinamo, u Rijeci smo mi gazde!

Ivan Vargić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.04.2016.
u 17:55

'Koncentriran sam samo na Rijeku, želim se oprostiti s naslovom prvaka.'

Rijeka protiv Lokomotive nije blistala, istina, bila je bolja u prvom dijelu, ali na kraju se panično branila, ispucavala loptu na tribinu... Nije nezasluženo slavila, ali moglo je biti i drukčije da Ivan Vargić nije obranio jedanaesterac.

– Ne bih rekao da je bilo teško, prije rutinski. Pa nije nam Lokomotiva zaprijetila posebno ozbiljno – rekao je vratar Rijeke Vargić koji se prometnuo u junaka obranom jedanaesterca.

– Dijelom je to okrenulo utakmicu jer su nakon toga porasle tenzije, a mi smo se u tome bolje snašli.

U utorak na Rujevicu dolazi Dinamo, veliki je to derbi koji će usmjeriti završnicu prvenstva.

– Pobijedit ćemo, na Rujevici smo mi gazde.

U Lazio želim s titulom

Ne bi se to moglo reći po zadnjoj utakmici u Rijeci, Dinamo je vodio, bio je bolji čak i dijelom s igračem manje.

– Bio je bolji prvih 15-20 minuta, a utakmica se igra 90 i mi smo zasluženo pobijedili – kaže reprezentativac Vargić, koji još ne razmišlja o Europskom prvenstvu.

– Koncentriran sam samo na Rijeku, želim se oprostiti s naslovom prvaka.

Vargić će karijeru nastaviti u Laziju.

– Pomalo učim talijanski, iako je nama Slavoncima bliži mađarski, ha-ha.

Mogli ste onda u MVSC Debreceni, a ne u Lazio.

– Ha-ha, oni imaju golmana. Konkurencija u Laziju? Uvijek je dobra, prava konkurencija, kako za mene tako i za moje konkurente. A o talijanskoj ligi ne treba puno govoriti, počašćen sam što idem u tako veliki klub – zaključio je Vargić.

Ivan Močinić ušao je s klupe umjesto Brezovca koji je dobio žuti karton i neće ga biti u derbiju. Bojali su se Riječani da ne bude puno kartona, čak je sedmorici igrača prijetila opasnost da propuste derbi s Dinamom, no to sdeogodilo samo Brezovcu.

– Važno je da smo pobijedili Lokomotivu, iako nije bilo lako. Ne, nismo u Kranjčevićevoj razmišljali o Dinamu, ali sad već razmišljamo. Ne zovu ljudi puno za ulaznice, znaju da ih baš i nema, vjerojatno je sve rasprodano jer kapacitet Rujevice nije velik. Znamo da će Dinamo biti dobar, znamo njegove kvalitete, ali bio je dobar i prošli put na našem stadionu pa smo mi pobijedili – kazao je Močinić koji će protiv Dinama kao kapetan povesti Rijeku.

Nemaju pravo na kiks

Laknulo je Riječanima kad je sudac Matoc označio kraj susreta s lokosima, tri boda bila su im nužna prije derbija. Kako je Dinamo obavio svoje u igri protiv Zagreba, sve osim pobjede Rijeke značilo bi kraj velikih očekivanja u derbiju, iako Rijeka u utorak navečer ni pobjedom ne bi prestigla plave. Mora se nadati još jednom kiksu plavih da bi se okitila naslovom, a pritom ona ne smije kiksati.

Komentara 15

21
215794
18:55 18.04.2016.

Zao mi je prijatelju ali necete cak se bojim da cete izgubiti

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:24 18.04.2016.

Dinamov najjači adut je evropski strateg Kek !

DU
Deleted user
18:19 18.04.2016.

Sportski je se nadati i biti optimista ali jestvarnost nešto drugo pa sačekajmo koj dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije