Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAGIJA

Rakitić u čudu: Pogledajte zašto navijači nisu prepoznali zvijezde Barce

Ivan Rakitić
Foto: Printscreen Youtube
10.04.2018.
u 11:27

Poznati francuski hipnotizer uspavao je troje navijača Barcelone kojima je obećano da će upoznati zvijezde katalonskog kluba – Ivana Rakitića, Andresa Iniestu, Phillipea Coutinha, Paulinha i Marca Andre ter Stegena.

Lionela Messija obično u svlačionici Barcelone zovu mađioničarom, ali ovaj put je u glavnoj ulozi bio Jeff Toussaint koji je izveo sjajan trik.

Poznati francuski hipnotizer i mađioničar uspavao je troje navijača Barcelone kojima je obećano da će upoznati zvijezde katalonskog kluba – Ivana Rakitića, Andresa Iniestu, Phillipea Coutinha, Paulinha i Marca Andre ter Stegena.

A kad su se probudili, zbog magije Toussainta, Rakitića i ostale zamijenili su za izvjesnog Ignacija koji je s njima stajao u svlačionici.

Paulinho i Coutinho u čudu su gledali kako ih navijači ignoriraju dok se fotografiraju s Ignacijom.

– Ja sam njegov prijatelj – dodao je Iniesta pokazujući na Ignacija.

Navijači su na kraju dobili ulaznice za El Clasico, a video je snimljen kako bi se promovirao natječaj u kojem fanovi mogu dobiti karte za veliki derbi s Real Madridom.

Komentara 3

Avatar Majstor Ivo
Majstor Ivo
12:06 10.04.2018.

Rakitić u čudu: Pogledajte zašto navijači nisu prepoznali zvijezde Barce a mene moji domači i sunarodnjaci u Baselu i Bernu odmah prepoznaju kao pokvarenjaka koji se odrekao domovine.

CO
covjek00
12:03 10.04.2018.

video?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije