Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli imaju plan

Hajdukov predsjednik predstavio sedmogodišnju strategiju Hajduka

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
09.04.2018.
u 20:10

Naš plan je da u sljedećih sedam godina dosegnemo maksimalne učinke i maksimalnu učinkovitost svih klupskih potencijala - poručio je Kos

Strategiju razvoja nogometnog kluba Hajduk do 2025. godine predstavili su u ponedjeljak predsjednik kluba Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović koji su poručili kako je cilj razvijati sve klupske strukture kako bi se polučili kontinuirani rezultatski uspjesi i osigurala opstojnost kluba.

- Naš plan je da u sljedećih sedam godina dosegnemo maksimalne učinke i maksimalnu učinkovitost svih klupskih potencijala - poručio je Kos.

Ivan Kos
1/11

Po njegovim riječima na izradi ove strategije konzultirano je oko 150 osoba različitih profila među kojima su bili navijači i predstavnici medija.

- Nakon toga je skupina stručnjak uobličila sedmogodišnju strategiju Hajduka - objasnio je Kos.

Marasović je naglasio kako je Hajduk prije nekoliko godina bio na rubu bankrota, a sada se sedmogodišnjom strategijom želi postići opstojnost kluba.

- Naši cilj je pobjeđivati, biti održiv i razvijati se jer bez razvoja i stabilnosti ugrozila bi se njegova opstojnost - kazao je Marasović.

Pri tomu je rekao kako je Hajduk u prošlosti imao "vrhunske rezultate, ali nakon toga su ostajale financijske rupe koje su ugrožavale opstojnost kluba."

Komentara 6

JE
jetix
20:34 09.04.2018.

znači još 7 godina kmečanja?

DU
Deleted user
20:40 09.04.2018.

Sad gledam onaj Stadion na htv-u.....cirkusanti Beusan ,Pletikosa i Viki......analiziraju suđenje ajd ok .....navlače protiv Dinama naravno......analiza cca. 10 situacija,ali dali je moguće da su izostavili čisti gol koji je poništen zbog navodnog zaleđa Lokomotive na poljudu? Ispričavam se akoko sam propustio analizu te situacije. Ali ako nisam onda je Mamić po 10987 put u pravu. Samo Dinamo. Volim te najveći klube.

DU
Deleted user
23:57 09.04.2018.

I hajduk ina strategiju ..borba za drugo mjesto.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije