Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra forma

Hrvati raspoloženi u Ligama petice: Asistencije Perišića, Badelja i Strinića

Milan Badelj
Reuters/PIXSELL
10.05.2015.
u 20:28

Wolfsburg je u gostima pobijedio Paderborn sa 3:1. Klose je zabio jedan gol za goste, a Dost dva. Upravo za njegov prvi gol asistirao je Ivan Perišić

U 35. kolu talijanskog prvenstva Fiorentina je u gostima pobijedila Empoli, a još jednom dobru partiju pružio je Milan Badelj koji je odigrao svih 90 minuta. Upravo on asistirao je Iličiću u četvrtoj minuti za vodstvo gostiju. U 27. je izjednačio Saponara, a Slah u 57. donio novo vodstvo gostima. Iličić je zatim svojim drugim golom povisio na 3:1, a konačni rezultat postavio je Mcedlidze.

Ivan Strinić odigrao je svih 90 minuta u remiju Parme i Napolija (2:2), a asistirao je za drugi pogodak svoje momčadi.

Wolfsburg je u gostima pobijedio Paderborn sa 3:1. Klose je zabio jedan gol za goste, a Dost dva. Upravo za njegov prvi gol asistirao je Ivan Perišić. Köln je na domaćem terenu pobijedio Schalke 2:0.

>>Srpski vratar glumio Manuela Neuera pa se osramotio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije