Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasan dvojac

Perišić još jednom podsjetio suigrača: Ne okreći mi leđa

Inter - Milan, Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.04.2018.
u 10:10

Popravili smo igru u zadnjih nekoliko tjedana, brži smo i efikasniji. Jedva čekam derbi - podvukao je Ivan Perišić

Ivan Perišić vratio se u formu. U 30. kolu talijanske lige Inter je kod kuće pobijedio Veronu s 3:0, a hrvatski je reprezentativac bio najbolji igrač na terenu.

Perišić je zabio pogodak te dvaput asistirao Icardiju. Posebno lijep potez bio je kod prvog pogotka kada je odmah u prvoj minuti pronašao argentinskog napadača.

- Uvijek mu kažem da mi ne okreće leđa jer onda neće znati što želim učiniti. Ovaj put mu se ti isplatilo. No moram se zahvaliti i sakupljaču lopti na brzoj reakciji. Malo mi je pomogla i odbojkaška tehnika, volim taj sport i dobar sam s rukama - rekao je Perišić.

Ivan je utakmicom protiv Verone nastavio sjajan niz koji je počeo u gostujućoj pobjedi nad Sampdorijom (5:0) kada je zabio jedan pogodak te imao jednu asistenciju. A u srijedu se igra veliki gradski derbi, a Inter gostuje kod Milana.

- Jedva čekamo utakmicu. Popravili smo igru u zadnjih nekoliko tjedana, brži smo i efikasniji. Jedva čekam derbi - podvukao je Ivan Perišić, koji je ove sezone zabio devet pogodaka i ima isto toliko asistencija.

Inter - Milan, Ivan Perišić
1/9

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:40 03.04.2018.

samo se ti Perišić čuvaj za Svjetsko Prvenstvo!!!!!!! Ima da eksplodiraš

Avatar Unclejoe
Unclejoe
13:51 02.04.2018.

Šta ti to vrijedi kad nama hrvatima izgleda ne valjaš, bolesna smo nacija majke mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije