Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Santini zabio u porazu, Tottenham na Bridgeu slavio nakon 28 godina

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.04.2018.
u 18:52

Arsenal je tek u posljednjih 15 minuta slomio Stoke za 3:0

Ivan Santini golom glavom je ublažio domaći poraz Caena 3:1 od Montpelliera u 31. kolu francuskog prvenstva. Hrvatskom napadaču to je deveti gol sezone. Prethodno su za Montpellier zabili Sio (2) i Skhiri.

Bilo je ovo kolo gostiju u Francuskoj jer tri boda još su na strani upisali Amiens (1:0 protiv Lillea), St. Etienne (3:0 protiv Nantesa) i Nice (2:0 protiv Troyesa. Kao domaćin do boda je jedino došao Strasbourg odigravši 2:2 protiv Metza.

Odigrane su dvije utakmice 32. kola Premier lige u kojima je Arsenal tek u posljednjih 15 minuta slomio Stoke za 3:0, dok je  Tottenham preokretom slavio na Stamford Bridgeu nakon 28 godina, protiv Chelseaja bilo je 3:1.

Topnici su poveli tek u 75. minuti i to iz nepostojećeg kaznenog udarca kojeg je realizirao Aubameyang. Gabonac je na 2:0 povećao u 86. minuti, a tri minute kasnije Lacazette je iz novoga kaznenog udarca postigao konačnih 3:0.

Chelsea je dobro počeo protiv Tottenhama i poveo u 30. minuti preko Morate, no Spursi su do izjednačenja stigli sjajnim golom Eriksena s 30-ak metara u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Pitanje pobjednika riješeno je u pet minuta nastavka, kada je Alli golovima u 62. i 66. minuti odveo goste na 3:1.

Manchester City je vodeći s 84 boda, Tottenham četvrti sa 64, Chelsea peti s 56, Arsenal šesti s 51, a Stoke 19 s 27 bodova.

 

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije