Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

Pogledajte kako su se igrači Hajduka oprostili od ubijenog navijača

Torcida
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
12.08.2017.
u 13:48

Blažević je bio istaknuti član Torcide

Torcida je jučer tijekom utakmice Hajduka i Slaven Belupa (1:0) u petom kolu HT Prve HNL u 23. minuti napustila tribinu na poljudskom stadionu odavši tako počast svom članu Ivanu Mati Blaževiću.

Blažević je bio istaknuti član Torcide koja mu je poručila: “Biti velik za života je teško, biti velik s 23 godine je nemoguće, a ti si bio jedan od tih, najvećih. Ti ostaješ i dalje među nama i nikad ne okrećeš leđa. Za vječnost...”

A nakon što je utakmica završila, počast su mu odali i igrači Hajduka. Došli su pred prazni sjever, zagrlili se i stajali u tišini. Ostatak stadiona to je popratio pljeskom.

Torcida
1/8

Podsjetimo, Blažević je jučer rano ujutro ubijen u Stobreču, a od ranije je poznat i policiji i javnosti. Osuđen je za napad na suca Brunu Marića kada ga je u restoranu u Stobreču, za vrijeme ručka skupina maskiranih muškaraca istukla šipkama.

Komentara 26

DO
domxerex
14:26 12.08.2017.

Istakao se batinanjem i pravljenjem nereda. Najviše se istakao mučkim napadom na sudca Marića. Sve i da je istina da je sudac sudio protiv njih nije red tako napadati. Znači li to kada mi si ne sviđa neki restoran u dalmaciji (jer podmeće lošu robu za velike novce) da bih ga ja onda trebao zapaliti a vlasnika razbiti. Je li to ta razina pravde. Znači li kada torcida dođe kod mene u Osijek i kada stanu revati kao tovari na kolodvoru da bih trebao uzeti motorku i sve ih izrezati kao cjepanice? Splićani uvijek traže za sebe više nego im pripada inače su zakinuti. Lakomi i lijeni.

DU
Deleted user
14:12 12.08.2017.

Pokoj mu duši!!!!!! Nego malo da prozborite o par dosuđenih zaleđa Slavenu koja nisu postojala? Predstave glumačke družine torcida su gadljive i djetinjaste. Mlatiš nekog po glavi onim šmrkom vatrogasnim i gađaš ga nogom u glavu dok leži,živiš uličarski ,klošarski život,ideš u Tursku sa 100 kn i onda dođe na naplatu jedno jutro u 4 sata. Šteta što mlade zavode na krivi put.

ZA
zadar1
14:05 12.08.2017.

jadni decko stradao dok je cekao u redu da uzme knjigu u knjiznici.....bog ga pomilovao i oprostio mu sve grijehe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije