Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karate

Ivan Kvesić obranio naslov pobjednika turnira Grand Prix Croatia

Ivan Kvesić
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/5
18.01.2020.
u 23:43

Prvi put u povijesti prestižnog samoborskog natjecanja  u završnici seniorskih borbi u open kategoriji sudjelovala su sva četiri hrvatska karatista koji su se nadmetali po principu "svatko sa svakim"

Hrvatski karatist Ivan Kvesić obranio je naslov pobjednika tradicionalnog međunarodnog turnira Grand prix Croatia kojem je ovoga vikenda bio domaćin Samobor.

Prvi put u povijesti prestižnog samoborskog natjecanja  u završnici seniorskih borbi u open kategoriji sudjelovala su sva četiri hrvatska karatista koji su se nadmetali po principu "svatko sa svakim". 

Ivan Kvesić remizirao je s Ivanom Martincem 5-5, te svladao Enesa Garibovića 2-1 i brata Anđela u završnim sekundama 3. kola, ostvarivši završnu pobjedu istim rezultatom.

Na drugoj poziciji turnir je završio Enes Garibović koji je u posljednjem nastupu svladao Ivana Martinca 4-0, prije toga uz poraz od Ivana - remizirao s Anđelom Kvesićem 0-0.

Treći je bio Anđelo Kvesić koji je s Martincem borbu završio 4-4, ali je zbog bolje bodovne razlike na kraju treći, a njegov klupski kolega iz Hercegovine Zagreb Ivan Martinac - četvrti. 

BORBE - OPEN KATEGORIJA - ZAVRŠNI DIO: 

1. kolo: Anđelo Kvesić (Cro) - Enes Garibović (Cro)   0-0

             Ivan Kvesić (Cro) - Ivan Martinac (Cro)          5-5

2. kolo: Anđelo Kvesić (Cro) - Ivan Martinac (Cro)      4-4

             Ivan Kvesić (Cro) - Enes Garibović (Cro)       2-1

3. kolo: Ivan Kvesić (Cro) - Anđelo Kvesić (Cro)          2-1

            Enes Garibović (Cro) - Ivan Martinac (Cro)      4-0

POREDAK:

1. Ivan Kvesić       2 1 0

2. Enes Garibović 1 1 1

3. Anđelo Kvesić   0 2 1

4. Ivan Martinac    0 2 1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije