Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ivan Karačić proglašen najboljim igračem Favbet Premijer lige u veljači

FAVBET
29.03.2024.
u 10:16

Favbet sveprisutne navijače oduševio svojom fun zonom

Košarkaš KK Cedevite Junior Ivan Karačić proglašen je najboljim igračem Favbet premijer lige za veljaču. Otkako traje nova sezona Favbet Premijer lige imamo petog dobitnika nagrade za MVP-ija mjeseca. Prilično uvjerljiva pobjeda Ivana Karačića stigla je nakon tri pobjede Cedevite Junior proteklog mjeseca (Šibenka, DepoLink Škrljevo, Alkar) u kojima je Karačić prosječno igrao 28 minuta za 23.7 poena, 5.7 skokova i tri asista, uz prosječnu valorizaciju od 27.3. 

FAVBET, koji je protekle godine uveo dodjelu nagrade MVP mjeseca FAVBET Premijer lige, prvi dobitnik nagrade za najboljeg igrača mjeseca listopada bio je Filip Vujičić iz košarkaškog kluba Dubrovnik, a slijede ga Krešimir Radovčić iz KK Cibona, Domagoj Vuković KK Cibona i Dino Cinac KK Zabok. Dobitnika ove nagrade biraju treneri svih ligaških klubova, izbornik reprezentacije i sportski novinari Sportskih Novosti, što govori o važnosti ove nagrade i svojevrsnom priznanju izvrsnosti.

Uz to, Favbet svojim navijačima osigurava nezaboravno iskustvo odlaska na utakmice te kako bi cijelo iskustvo doživljaja i gledanja omiljenih utakmica podigli na novu razinu osmislio je cijeli program Fun zone FAVBET-a jer ipak navijači su upravo ti koji donose emocije u dvoranu i daju vjetar u leđa svojim igračima kako bi bili što bolji. 

Na radost mnogih navijača u Favbet fun zonama navijači mogu sudjelovati i u osvajanju Favbet majica, ručnika, zvučnika, prijenosnih punjača, i brojih drugih nagrada, dok korisnici Favbet aplikacije i svi novi koji su to postali, imaju priliku biti nagrađeni pivom i sokovima, a za najmlađe tu je uživanje u kokicama.


Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije