Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski trener

Ivan Jurić prijetio 'prerezat ću ti vrat', prijeti mu duža kazna

Ivan Jurić
Foto: IPA/Pixsell
1/4
04.03.2024.
u 08:00

Naš trener na klupi Torina svom je kolegi iz Fiorentine za vrijeme utakmice poručio: “Prerezat ću ti vrat”

U subotnjoj utakmici 27. kola talijanske Serie A Torino i Fiorentina odigrali su 0:0. U nervoznoj nadoknadi prvog poluvremena je požutio i hrvatski strateg Torina Ivan Jurić, a kraj utakmice nije dočekao na klupi. Drugi žuti i isključenje dobio je u 90. minuti. Prema pisanju talijanskih medija, Juriću prijeti duža kazna nakon što je Fiorentininom treneru Vincenzu Italianu zaprijetio gestom i riječima:

Prerezat ću ti vrat.” Navodi to La Repubblica. Jurićevu gestu je vidio i njegove riječi čuo četvrti sudac utakmice, ali i predstavnik Talijanskog nogometnog saveza.

Navodi se da mu prijeti više utakmica suspenzije. Jurić se nakon utakmice ispričao Italianu u trenucima kad je on davao izjavu za televiziju.

”Možemo li se zagrliti? Bio sam zao prema Vincenzu, prešao sam granicu i moram se ispričati”, rekao je Jurić, a Fiorentinin trener je prihvatio ispriku:

“Nadam se da će ova slika nas dvojice na kojoj se grlimo biti ona koja će se objavljivati. To mora biti primjer drugima.” No, Jurić je ove sezone već imao problema s ružnim ponašanjem, pa bi sada mogao biti kažnjen s nekoliko utakmica, pišu Talijani.

 
 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mrbr
mrbr
08:23 04.03.2024.

Jurića u HNL!

Avatar volim fritule
volim fritule
12:08 04.03.2024.

odmah šnjime u ajduga to je isti nivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije