Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Dinama

Petev ljutit: Ne smijemo se vaditi na umor, nema opravdanja

Dinamo  - Vorskla
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
08.07.2017.
u 21:21

Ne smijemo se vaditi na umor iako znam da su svi umorni. Trebali smo biti bolji i žao mi je što smo ovako završili pripreme! - rekao je Petev

U posljednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji nogometaši Dinama izgubili su od češke momčadi Slovacko sa 1:2. Trener plavih Ivajlo Petev nije imao puno razloga za zadovoljstvo, piše na služneoj stranici GNK Dinamo.

- Razočaran sam jer ne znam kako opisati današnje ponašanje igrača. Kad nisi spreman za utakmicu, onda griješiš u svemu što pokušaš napraviti. Skupilo se umora,  fizičkog i psihičkog, ali nema opravdanja za današnje ponašanje. Igrali smo jako loše i ovaj rezultat je zaslužen. Krivnja je samo naša - rekao je Petev i dodao:

- Ne smijemo se vaditi na umor iako znam da su svi umorni. Trebali smo biti bolji i žao mi je što smo ovako završili pripreme!

Komentara 26

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:06 09.07.2017.

di su pojačanja ???????

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:05 09.07.2017.

Petev marš iz Dinama !!!!!!!!!@#&$&@

CA
carlo20
22:33 08.07.2017.

Gledam neki dan kratki video zagrijavanja igrača na fejs stranici dinama, i to toliko izgleda kod igrača bezvoljno, bez žara i motivacije, baš jadnoi. Ne čude me ovakvi rezultati u pripremnim utakmicama. Dinamo će se opet mučiti sa realizacijom i neće imati nikakvu igru kao cijelu prošlu sezonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije