Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenija

Dinamo izgubio od 12. momčadi češke lige

Dinamo - Slovacko
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/9
08.07.2017.
u 19:54

Slovacko je lani u češkoj ligi završilo na 12. mjestu, u 30 kola imali su šest pobjeda, 14 remija i deset poraza

Dinamo je poražen od 12. momčadi češke lige. U posljednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji plavi su izgubili protiv Slovackog sa 1:2.

Jedini je pogodak za Modre postigao Gojak, u 52. minuti susreta. Dinamo tako završava pripreme s dvije pobjede i dva poraza.

Nakon što su dan ranije slavili 1:0 protiv Vorskle Poltave kada je strijelac bio Hodžić, u ovoj posljednjoj pripremnoj utakmici s češkim klubom igrači trenera Peteva ipak nisu uspjeli izboriti pozitivan rezultat.

Trener plavih Ivajlo Petev u ovoj je utakmici veću minutažu dao igračima koji su dan ranije igrali manje. Na golu je od prve minute bio Zagorac, na stranama su igrali Matel i Pivarić, a stoperi su bili Rrahmani i Lešković. U sredini su krenuli mladi Pavičić i Knežević, dok su prema naprijed igrali Guilherme, Gojak i Sosa. Špica je od početka bio Henriquez.

Češka momčad povela je već u četvrtoj minuti susreta kada je nakon udarca iz kuta u gužvi Daniček došao do lopte i zatresao Dinamovu mrežu.

U drugom poluvremenu u svlačionici su ostali Pavičić i Pivarić, a u igru su ušli Moro i Ćorić koji je u 52. minuti bio asistent Gojaku za izjednačenje. Ali veselje je kratko trajalo. U 56. minuti češki klub ponovno vodi. Zajic je prvo zatresao vratnicu iz blizine, a onda je odbijenu loptu pospremio u mrežu Danijela Zagorca za 2:1.

Trener Petev napravio je nekoliko izmjena minutu nakon pogotka. U igru su ušli Horkaš, Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks, Antolić, Sammir i Hodžić.

U 68. minuti Dinamo je imao lijepu priliku. Moro silovito pucao s 30 metara, ali vratar Slovackog Heča je obranio. Do kraja utakmice pokušavali su plavi probiti obranu češke momčadi, ali nisu uspjeli.

U 88. minuti Hodžić je iz voleja pucao na vrata, ali nedovoljno precizno. U posljednjim sekundama pucao je i Ćorić s desne strane s ruba kaznenog prostora, ali Heča je i to spremno uhvatio.

Plavi se vraćaju u Zagreb i okreću se natjecateljskoj sezoni. U subotu 15. srpnja igra se 1. kolo HT Prve lige, a Dinamov prvi suparnik je Istre 1961.

Dinamo (4-2-3-1): Zagorac - Matel, Rrahmani, Lešković, Pivarić - Pavičić, Knežević - Guilherme, Gojak, Sosa - Henriquez.

Slovacko (4-2-3-1): Danek - Reinberk, Hoffman, Brečka, Divišek - Daniček, Machalik - Navratil, Havlik, Zajic - Rezek.

Komentara 24

SI
sokol_im
18:42 08.07.2017.

Pa Pivarić igra, ništa čudno šta gube.

Avatar white socks
white socks
19:51 08.07.2017.

Ništa se drugo ne može očekivati dok ga vodi tuta Bugarin, najlošiji trener koji se pojavio u Hrvatskoj.

FL
FLYZG
20:31 08.07.2017.

Pripremne utakmice nisu neko mjerilo,ali ovaj Dinamo zbilja izgleda jako loše,neosporno je da su to sve talentirani nogometaši,ali očito je tu veliki problem struke,nezna se tko kome dodaje,gdje tko stoji,što tko treba raditi,Dinamo djeluje u najblažu ruku kao raštimani orkestar i iskreno ne vidim način na koji ovaj stručni stožer na čelu sa trenerom Petevom to može promjeniti na bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije