Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI 'MANDAT'

Iskusni Francuz se i službeno vratio u Dinamo: Za ovaj klub me vežu snažne emocije

Foto: GNK Dinamo Zagreb
1/5
12.10.2023.
u 12:36

Do zimske stanke konkurirat će za prvenstvena i kup natjecanja, dok bi u europskim dvobojima stekao pravo nastupa na proljeće prođe li Dinamo u nokaut fazu Konferencijske lige

Iskusni branič Kevin Theophile-Catherine vratio se u Dinamo i potpisao ugovor do kraja aktualne sezone, potvrdio je hrvatski prvak na svojoj službenoj web-stranici

"Prošla su četiri i pol mjeseca od njegova zadnjeg nastupa za Dinamo, a ovoga je četvrtka otvorio svoj drugi maksimirski mandat", napisali su iz Dinama prilikom povratka Francuza.

Do zimske stanke konkurirat će za prvenstvena i kup natjecanja, dok bi u europskim dvobojima stekao pravo nastupa na proljeće prođe li Dinamo u nokaut fazu Konferencijske lige.

Na kraju prošle sezone istekao mu je ugovor s Dinamom, u međuvremenu je individualno trenirao u Zagrebu, a sad verificirao i povratak u maksimirski klub.

U plavom je dresu proveo punih pet sezona, u svakoj je dohvatio naslov prvaka i u svakoj je sudjelovao u grupnoj fazi Uefinih natjecanja.

Tome je pridodao trofej pobjednika Kupa i dva Superkupa, a na europskoj sceni dvaput je igrao u Ligi prvaka, triput u Europa ligi u kojoj je sva tri puta dočekao i proljetni dio natjecanja pri čemu posebno svijetli plasman u četvrtfinale 2021. Svoj prvi period u Dinamu je zaključio sa 153 odigrane službene utakmice.

– Drago mi je da sam ponovno u svom Dinamu. Klub me kontaktirao i sretan sam što mogu pomoći. Veselim se povratku na teren i jedva čekam da nastavim tamo gdje sam stao. Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pridonijeti novim uspjesima – izjavio je Theophile po potpisu novog ugovora s Dinamom.

Komentara 11

Avatar Make my day
Make my day
13:06 12.10.2023.

Na kraju prošle sezone (dok je igrao) je dobio pedalu, sad kad NE igra pet mjeseci (jer ga nitko neće) vama je "dobar" ?!? Ovaj novi Dinamo postaje parodija, sve više podsjeća na Hajduk i njegovo "upravljanje"

99
"99"
12:50 12.10.2023.

nije da se on nije trudio, ali lik je ostao upamćen kao težak kikser koji je dinamu izbio milijune eura iz džepa. doduše za HNL i KL će vjerojatno biti OK, ali ovo što radi dinamova uprava je tragikomično, najprije su obiteljsko srebro prodali u pola cijene (livaković, Ivanušec), a onda od tog novca doveli poluigrače pa sad situaciju spašavaju francuzom kojeg su se prije par mjeseci jedva čekali riješiti. tragikomičan diletantizam..

BC
Bacus_crni
13:25 12.10.2023.

I mene vežu snažne emocije za tvoje reakcije Teophile, još se ponekad budim noću gdje sanjam golmana Šahtara kako dolazi u šenaesterac na skok duboko u sudačkoj nadoknadi :) Nadam se da si ispucao takve loše reakcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije