Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJA - REPUBLIKA IRSKA

Irci se bore da budu najbolja navijačka skupina na turniru

Ukrajina - Sjeverna Irska
Foto: Reuters
1/7
18.06.2016.
u 00:30

– Zaboravite nogomet. Nama je cilj biti najbolja navijačka skupina ovog Europskog prvenstva – rekao je jedan irski navijač.

Nakon poraza od Italije, nogometaši Belgije danas jednostavno moraju osvojiti sva tri boda u susretu s Ircima ako žele nastaviti natjecanje. Poraz i ispadanje druge momčadi na Fifinoj ljestvici bili bi zaista veliko iznenađenje.

Irce pak zabrinjava nešto drugo. Oni žele zadržati naslov najboljih navijača nakon prvog kola igranja po skupinama.

Zaboravite nogomet. Nama je cilj biti najbolja navijačka skupina ovog Europskog prvenstva – rekao je jedan irski navijač.

Prije četiri godine, na EP-u u Poljskoj, baš su Irci dobili laskavu titulu najbolje navijačke skupine.

– Bile su to nezaboravne noći u Gdanjsku. Svi su u čudu gledali kako smo žestoko navijali kod rezultata 0:4 za Španjolsku ili 1:3 za Hrvatsku na tom turniru – rekao je isti navijač.

>> Irci razočarani: Ibrahimović spasio Švedsku koja je ostala bez udarca u okvir

Komentara 1

ZG
zg223
08:16 18.06.2016.

hrvati su vas jucer zeznuli...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije