Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv detalj

Inzaghi: Zbog Ibrahimovića sam otišao u mirovinu

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.11.2013.
u 17:55

- Ipak, nisam žalio zbog toga, već je bilo i vrijeme za odlazak, ali se radujem svom novom pozivu, a to je ovaj trenerski

Filippo Inzaghi (40) prošle je godine okončao karijaru, a sada radi kao trener u Milanovim mlađim pogonima. Većinu igračke karijere proveo je u Milanu, a otkrio je da je bio jako povezan s Ibrahimovićem. 

- Nitko se nikada nije veselio mojim pogocima kao Zlatan. I ja sam bio oduševljen kada bi on zabijao. Jednostavno, bili smo sjajan tandem, razumjeli smo se, funkcionirali na pravi način. Kad je on otišao, to me jako pogodilo. Mogu reći da sam djelomično zbog toga otišao u nogometnu mirovinu - rekao je Inzaghi te dodao:

- Ipak, nisam žalio zbog toga, već je bilo i vrijeme za odlazak, ali se radujem svom novom pozivu, a to je ovaj trenerski. Bitno je da sam i dalje blizu nogometa.

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
18:57 01.11.2013.

Ibro je najbolji nogometas danas

SS
sokac sa drave
18:11 01.11.2013.

Ibra je najbolji

Avatar Luring
Luring
19:54 01.11.2013.

Dobar tandem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije