Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI PARMU

Inter zabio prvi gol u Serie A ove godine, igrali Brozović i Perišić

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
09.02.2019.
u 22:31

Inter je u Parmi ostvario prvu prvenstvenu pobjedu u 2019. godini, nakon jednog remija i dva poraza u posljednja tri nastupa, a usto je i postigao prvi prvenstveni gol u ovoj godini.

Nogometaši milanskog Intera u susretu su 23. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Parmu sa 1-0 (0-0).

Inter je u Parmi ostvario prvu prvenstvenu pobjedu u 2019. godini, nakon jednog remija i dva poraza u posljednja tri nastupa, a usto je i postigao prvi prvenstveni gol u ovoj godini. 

Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Lautaro Martinez u 79. minuti, a akciju za pogodak započeo je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je na sredini igrališta oduzeo loptu veznjaku Parme Kucki.

Perišić je odigrao svih 90 minuta za Inter, baš kao i Marcelo Brozović, dok Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena nije konkurirao za nastup.

Treći Inter sada ima 43 boda, pet više od četvrte Rome i petog Lazija, dok je Parma 12. sa 29 bodova.

Ranije u subotu Fiorentina i Napoli su igrali 0-0. Drugi Napoli sada ima 52 boda, osam manje uz utakmicu više od vodećeg Juventusa, dok je Fiorentina deveta sa 32 boda.

Marko Pjaca ostao je na klupi Fiorentine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije