Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni transfer

Inter se kratkom objavom oprostio od Brozovića: Navijači izrazili nezadovoljstvo i zabrinutost

Champions League - Round of 16 Second Leg - Liverpool v Inter Milan
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/9
04.07.2023.
u 18:02

"Brozovićeva prodaja s popustom je poraz za Inter. Nikad se više ne ponovilo", napisali su na navijačkom portalu Inter-News.it. Brozović je uz veliku zaradu potpisao za saudijski Al Nassr, a milanski klub ostao je zakinut za čak dva milijuna eura odštete

Milanski Inter se objavom na društvenim mrežama oprostio do hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji će se pridružiti Cristianu Ronaldu u saudijskom Al Nassru. Objavili su njegovu fotografiju uz nju napisali: "330 nastupa, 31 gol, 5 trofeja. Duga avantura, 8 sezona. Doviđenja Brozo."

Na objavu je odgovorio i sam Brozović. "Veliki pozdrav, prelijepa je slika", napisao je Hrvat u komentaru. U Inter je došao još 2015. godine na posudbu, a zatim ga je klub otkupio za osam milijuna eura. U crno-plavom dresu dvaput je osvojio Serie A, kao i dva talijanska kupa te dva superkupa. Posljednji je put nastupio u finalu Lige prvaka kada su izgubili od Manchester Cityja 1:0.

GALERIJA Brozović službeno potpisao za Al Nassr. Interova odšteta manja od očekivane

Champions League - Round of 16 Second Leg - Liverpool v Inter Milan
1/9

Službeno je za Al Nassr potpisao u ponedjeljak nakon duljih pregovora. No poznato je kako je inicijalna ponuda od 23 milijuna eura odštete na koju je Inter prvotno pristao propala nakon dogovora s Brozovićem. Talijanski izvori navode kako je dogovorio godišnju zaradu od 35 milijuna eura uz ugovor na dvije sezone, dok Fabrizio Romano navodi da je riječ o ugovoru na tri godine. 

VEZANI ČLANCI:

Posljednji navedeni iznos odštete nakon ponovnog pokretanja pregovora među klubovima iznosi 18 milijuna eura što je dva milijuna manje od 20 milijuna koliko je Inter tražio, a tek tri milijuna više od onoga što je Barcelona prvotno ponudila (15 milijuna eura pisao je Mundo Deportivo).

Navijački portal Inter-News.it izrazio je svoju zabrinutost zbog ovakvog ishoda. "Brozovićeva prodaja s popustom je poraz za Inter. Nikad se više ne ponovilo", napisali su. Objašnjavaju kako je ovakav postupak zapravo signal da je klub prisiljen prodavati igrače, što bi moglo ohrabriti potencijalne kupce da pokušaju odvesti druga velika imena ispod cijene.

VIDEO Livaja kažnjen maksimalnom novčanom kaznom i ne smije igrati protiv Dinama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije