Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Inter pregazio Sassuolo, Perišić se upisao u povijest!

Ivan Perišić
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
28.11.2020.
u 19:33

Susret je praktički bio riješen već u prvih 15-ak minuta

Nogometaši Intera u prvoj su utakmici 9. kola talijanskog prvenstva kao gosti u Reggio Emiliji uvjerljivo svladali Sassuolo sa 3:0 (2:0).

Susret je praktički bio riješen već u prvih 15-ak minuta nakon kojih je Inter već imao prednost od 2:0 golom Sancheza (4) i autogolom Chirichesa (14-ag), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Gagliardini (60).

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Inter do 85. minute, dok je Marcelo Brozović propustio i ovaj susret zbog zaraze koronavirusom.

Perišić se ovim nastupom upisao i u povijest jer je postao jedini igrač, još tamo od sezone 2011./2012., koji je odigrao najmanje 130 susreta u Bundesligi i Serie A.

Ovom pobjedom Inter se bodovno izjednačio sa Sassuolom, oba sastava imaju po 18 bodova, dva manje od vodećeg Milana, a jedan više od četvrte Rome.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
11:15 29.11.2020.

Prvi gol je postignut nesudjenjem faula kojeg je Lautaro napravio na branicu Verone.Sudac je cijelu tekmu "navijao" za Inter pa si igraci Sassuola vjerojatno odustali videci da ovakvim sudjenjem nemaju sansu ni za nerijeseno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije