Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Inter bez hrvatskog dvojca pobijedio Empoli, Roma došla bliže Juveu

Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.02.2017.
u 17:35

Inter je bez hrvatskih igrača - ozlijeđenoga Marcela Brozovića i suspendiranoga Ivana Perišića - slavio u Milanu protiv Empolija s 2:0 golovima Edera i Candreve

U utakmicama 24. kola talijanske lige slavili su svi favoriti, a Roma je pobjedom kod Crotonea (2:0) došla na samo četiri boda do lidera Juventusa. 

Drugoplasirani sastav iz Rima lako je prošao pretposljednji Crotone pogocima Nainggolana i Džeke, koji je u prvom dijelu kod rezultata 0:0 promašio kazneni udarac.

Inter je bez hrvatskih igrača - ozlijeđenoga Marcela Brozovića i suspendiranoga Ivana Perišića - slavio u Milanu protiv Empolija s 2:0 golovima Edera i Candreve.

Inter je pobjedom skočio na četvrto mjesto s 45 bodova, koliko ima i petoplasirana Atalanta, koja je s 3:1 slavila kod Palerma, na čijim je vratima bio Josip Posavec. 

Chievo je s 3:1 pobijedio u gostima Sassuolo, a junak susreta je s tri gola bio Inglese, koji je u 4. minuti promašio i penal. Gledatelji su u Torinu vidjeli čak osam golova jer je Torino s 5:3 slavio protiv "fenjeraša" Pescare. Torinski sastav je deveti, a na ovoj utakmici je vodio s 5-0 i potom primio tri gola.

Kasnije igraju Sampdoria - Bologna i Cagliari - Juventus.

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije