Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA RAZNE REAKCIJE

Influencerica kritizirala Đokovića: Evo me nakon 40 kemoterapija i tri doze cjepiva, dižem 90 kilograma

Beograd: Novak Đoković prošao u polufinale Serbia Opena svladavši Miomira Kecmanovića 6:1, 6:3
A.K.
16.02.2022.
u 11:45

Tvitove koje je Raković dalje podijelila dobile su raznorazne reakcije, a nekima nije jasno koja je bila poanta, dok su je drugi podržali

Srpski tenisač Novak Đoković u intervjuu za BBC potvrdio je kako se neće cijepiti cjepivom protiv COVID-19 ni pod cijenu nastupa na turnirima. 

- Principi odlučivanja o mom tijelu važniji od naslova ili bilo čega drugoga. Pokušavam biti u skladu sa svojim tijelom što je više moguće - kazao je u intervjuu. 

Taj intervju dobio je jako puno reakcija, a među njima je bila i ona influencerice i urednice Lola časopisa Brankice Raković. 

- Nole, evo mene nakon 40 kemoterapija i tri doze cjepiva, dižem 90 kg u potisku, možeš ti to, malecki, nije strašno. Najpodnošljiviji si svakako na terenu - napisala je na Twitteru. 

Na ovu je objavu Raković dobila brojne komentare zbog čega je na kraju i obrisala objavu

- Obrisala sam tvitove posvećene Đokoviću. Količina prijetnji, poziva da se ugasi moj profil, uvreda i užasa, jer sam ja, niko i ništa, napravila sprdnju od svog treninga, terapija i cjepiva je BOLESNA. Liječite to. Moguće je sigurno - napisala je. 

I tvitove koje je Raković dalje podijelila dobile su raznorazne reakcije, a nekima nije jasno koja je bila poanta. 

- Rado Vas pratim iako se u nekim stvarima ne slažemo. Ali nije mi jasno, sta Vas navede na onakav komentar o Novaku. Nisam njegov fan, ali zbog čega mislite da on ne treba imati svoj stav. I ako se ne slažete s njim, ne postoji nijedan razlog da ga na onakav način prozivate - napisala je jedna korisnica, dok su neki i čvrsto stali na stranu influencerice.

- Bravo Brankice, infantilni Nole je mogao na 1000 boljih načina pokazati svoje pravo na izbor i slobodu, recimo taj zarađeni novac je mogao podijeliti sirotinji.  Niko živi na svetu ni na istoku ni na zapadu ne podržava Đokovića i ne može da vjeruje kakve gluposti radi - pišu drugi.  

>> VIDEO Veliki preokret: Novak Đoković će ipak nastupiti na Roland Garrosu?

Komentara 6

KA
Kakodane
12:04 16.02.2022.

Influencerica.... ha, ha, ha, ha, ha. Zanata...

MU
Munain
16:46 17.02.2022.

Jedna od lošijih stvari ove moderne tehnologije je da danas svatko bolesno željan medijske pažnje se može probiti u sredstva informiranja. Novak Đoković je najbolji tenisač svih vremena, poviejsno uspješniji od Lavera, Connorsa, Borga, Lendla, Agassija, Samprasa, Nadala, Federera... A tko je ova?

DU
Deleted user
16:40 16.02.2022.

D se nije cjepila sigurno bi dizala puno manje kg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije