Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO PROPAO
Povratak na članak

Imao je sve, bio na vrhu svijeta... Danas se zgražaju nad njim i prijeti mu dugogodišnji zatvor

– Odmah u zatvor, nemam što drugo reći. Još uvijek postoji mogućnost žalbe, ali imamo zvučne zapise i svjedočanstva. Što još želite? Zatvor! A on se želi vratiti na teren i biti heroj – rekla je Damares Alves, brazilska ministrica za ljudska prava, ženu i obitelj.

Komentari 3

BR
bronson
10:05 21.10.2020.

reprezentativac kojem se svakodnevno cure bacaju pod noge ide silovati... to je kao da živiš u svojoj šumi a ideš ukrast drva... milijunaš ide ukrast žvake u dućanu.. a što se tiče evangeličke svećenice, pitajte ju koliko je abraham imaoo žena, david itd... kada je nametnuta monogamija? toliko ima jadnih starih cura koje bi neki alfa mužjaci mogli spasiti od jada i teške frustrirajuće sudbine žene koja ide kroz život neostvarena...

VL
DM
drazen.muhvic
16:23 20.10.2020.

Da je utajio porez i sudjelovao u udruženom zločinačkom poduhvatu bio bi nacionalni heroj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.