Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Cvitanović
Povratak na članak

Imao je lijepu igračku karijeru i pomalo buran mladenački život

Mario Cvitanović imao je lijepu igračku karijeru, pomalo buran mladenački život, a sad je perspektivan trener Dinama

Komentari 5

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:25 23.09.2017.

Mario Cvitanović je fantastičan trener i istinska hrvatska ljudina. Neznam ga osobno ali mora da je takav ako ga je na klupu metnul pravi hrvat največe klase, duša, srce i gazda naše modre svetinje nezaboravni idol balkanskih masa gospodin Zdravko Mamić.

VL
Avatar MK
MK
15:57 22.09.2017.

Napad na Mamica u TG-u i na Bol-u nisu povezani... Ali napad na Mamica u TG-u i napad na Cvitanovica ja bi rekao jesu... Cilj tih napada nije nit ubojstvo, nit zastrasivanje nego iskljucivo pravljenja ozracja da je nogomet sa kriminalom povezan i na taj nacin se pokusava pridodati "vidljive" brutalne obrise takvih teorija. Teorija je vec tu i nju se cvrsto zastupa - mada napade te vrste jos uopce nismo imali... Ako do sada Treneri nekog igraca jesu ili nisu pustili igrati u proslosti (to je teza da je to od uvijek tako), kako onda tvrde da je Cvitanovic privi napadnut trener radi toga, zasto takvih napada nije bilo i prije? Prozirno je sto se dogada... U to bi jos uvezao i clanke koji su se po hrvatskim medijima pojavljivali u kojima se smisljeno islo na provociranje stereotipa "sjevera" i "juga" (gdje su instrumentalizirani komentatori onda autodinamicno svoj poso odradivali). ...Kuke u Splitu (primjecene pred utakmicu a dan prije se na njima treniralo), neredi u Milanu (nema Vatikanove zastave niti prije niti poslje bakljade - samo za vrijeme), neredi u St. Etienu (medijsko zbunjivanje nakon toga), napad u TG-u na Mamica (dva napadaca pogadaju jednu nogu) i sada na Cvitanovic (dva napadaca ozljeduju ruku) - svaki od tih akata "stvara ozracje" ali "neme cilj". Ako Bozinovic uskoro ne pronade pocinitelje - ovo smisljen komplot. (a ovo na Bol-u, to je pokusaj ubojstva i individualnog motiva)

VL
PA
pan-am
20:03 22.09.2017.

Još će ispast da je sam sebe istuko iz zasjede !!!

VL
Avatar adminjepeder
adminjepeder
17:45 22.09.2017.

U Hrvatskoj se kaže "igraću karijeru", bem ti novinara kojemu je Raspudić profesor na faksu.

VL
DU
Deleted user
18:51 22.09.2017.

A da je slusao Flaka bio bi svjetska zvijezda i zavrsio bi u Realu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.