Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Imali tek 23 godine: U BiH poginula dvojica mladih nogometaša, dan žalosti u Posavskoj županiji

Foto: Facebook
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2023.
u 14:26

Delić i Kopić suradili su se s dva vozila pa sletjeli s ceste. Policija je stigla prekasno...

Zbog pogibije dvojice 23-godišnjih nogometaša u prometnoj nesreći kod Orašja u ponedjeljak je u Županiji Posavskoj, u BiH, proglašen dan žalosti. U prometnoj nesreći koja se dogodila između naselja Tolisa i Bok u noći na nedjelju stradali su Antonio Kopić i Davor Delić. Po policijskom izvješću njihovo vozilo se sudarilo s tegljačem, nakon čega su udarili u drugi kamion te su sletjeli s ceste.

Iako su policija i hitna pomoć brzo stigli na mjesto nesreće za njih je bilo prekasno. O smrti nogometaša NK Oštre Luke izvijestio je njihov klub koji je odgodio jučerašnji nogometni susret. 

Županija Posavska ponedjeljak je proglasila dan žalosti na dan pokopa dvojice mladića.  

Komentara 1

IL
ilija26
16:08 27.02.2023.

Zašto vozite brzo, Zastooo? ☹️☹️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije