Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA ŠESTERO DJECE

Ima 2,5 milijarde kuna, ali svojoj djeci ne daje novac: 'Nismo mi bogati nego sam ja bogat!'

03.11.2021.
u 10:57

– Svojoj djeci stalno govorim: mi nismo bogati, ja sam bogat – počeo je član Kuće slavnih

Shaquille O'Neal (49) jedan je od najpoznatijih košarkaša u povijesti NBA lige. Ima četiri pobjednička prstena i u karijeri je zaradio hrpu novca pa se njegovo bogatstvo danas procjenjuje na 400 milijuna dolara ili više od 2,5 milijardi kuna.

A Shaq je sada o odnosu prema novcu progovorio u podcastu "Earn Your Leisure" koji se bavi financijama.

– Svojoj djeci stalno govorim: mi nismo bogati, ja sam bogat – počeo je član Kuće slavnih te dodao: – Moja su djeca sada starija pa su malo ljutita na mene. Nisu baš uzrujana, ali ne razumiju zašto.

Objasnio je i kako djeca mogu doći do njegova novca. Kaže da je ključna stvar obrazovanje.

– Moraju imati diplomu ili magisterij. I onda, ako žele da uložim u neku od njihovih tvrtki, morat će mi predstaviti svoju ideju i uvjeriti me da se to isplati – rekao je Shaq i zaključio: – Nije me briga hoće li se baviti košarkom, nije me briga ništa od toga. Gledajte, imam šestero djece. Htio bih imati liječnika, farmaceuta, odvjetnika, nekoga tko se bavi investicijama i ima tvrtke da preuzme moj posao. Ali, kažem im da im to neću predati. Moraju ga zaraditi – rekao je Shaquille O'Neal koji koji se danas u slobodno vrijeme bavi glazbom kao DJ pa je tako prije dvije godine bio na Zrću.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar duje912
duje912
13:15 03.11.2021.

U hr bi zlatna mladež ubila roditelje da im tako kažu

FR
Franko777
16:23 03.11.2021.

Naklon do poda za takav odgoj!!!!!!

OK
okozaoko
14:04 03.11.2021.

Pametan čovjek, odgaja svoju djecu u pravom smjeru, bit će jednom odgovorni ljudi a i zahvalni ocu jer nije išao linijom manjeg otpora i tako ih uništio kao osobe. Kako to rade bogati i utjecajni roditelji u ovim krajevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije