Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođen za dramatične mečeve
Povratak na članak

Hrvatski heroj igrao tenis već s četiri godine, a čvrst je postao i zbog boksa

Gledalište montažnog stadiona nije bilo puno, ali ostali su oni kojima je bilo stalo i koji su zdušno bodrili našeg tenisača – kroz dramu od pet setova do velike pobjede

Komentari 7

MO
mobitel20
08:05 19.09.2018.

Bravo Borna, hrvatski ratoborni kneze ! Nisam znao da je trenirao i boks, bas se uklapa u borbenu sliku Borne ! Siguran sam da ces uskoro doci u sam svjetski vrh i od kneza postati kralj !

VL
DH
dalibor.hren
13:41 19.09.2018.

Hoće li dobiti Spomenicu 91? Mladić je dao sve od sebe, dao je maksimum, svaka čast....pitajte se je li trebalo zvati Pavića!?

VL
KE
kentie
01:12 20.09.2018.

Borna skrati mečeve, skrati gemove, kraće igraj i brže završavaj mečeve...u suprotnom karijera će biti brzo završena, rastavljenih ruku i nogu, a to bi bila prava šteta....već si imao svojevrsni "harakiri" s koljenom, moli boga da ti se rame i lakat ne rastave u sastavne dijelove...ekonomiziraj igru, igraj brže, usavrši drop-shot (tu si malo feleričan i polemičan, hahaha), i brže poentiraj....jer dugotrajni i ubitačni mečevi uzimaju svoj danak u konstrukciji i konstituciji tijela...Borna, pogledaj Federera; igra vrhunski tenis u 37. godini!!!! A zašto? Pa zato, jer se nije puno trošio u mečevima kad je bio mlađi i poletniji, brzo je okončavao mečeve i pobjeđivao, i zato danas, iako u teniski poznim godinama, još može igrati i pobjeđivati....

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
09:12 19.09.2018.

Lijepo, lijepo a što radi dečko sa Savice ovako u slobodno vrijeme?

VL
DD
dobar.d
09:29 19.09.2018.

Cilic je postao mekan jer je trenirao balet i oblacio se kao curica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.