21 10°C
  • mobitel20:

    Bravo Borna, hrvatski ratoborni kneze ! Nisam znao da je trenirao i boks, bas se uklapa u borbenu sliku Borne ! Siguran sam da ces uskoro doci u sam svjetski vrh i od kneza postati kralj !

  • kentie:

    Borna skrati mečeve, skrati gemove, kraće igraj i brže završavaj mečeve...u suprotnom karijera će biti brzo završena, rastavljenih ruku i nogu, a to bi bila prava šteta....već si imao svojevrsni "harakiri" s koljenom, moli boga da ti se rame i ... prikaži još! lakat ne rastave u sastavne dijelove...ekonomiziraj igru, igraj brže, usavrši drop-shot (tu si malo feleričan i polemičan, hahaha), i brže poentiraj....jer dugotrajni i ubitačni mečevi uzimaju svoj danak u konstrukciji i konstituciji tijela...Borna, pogledaj Federera; igra vrhunski tenis u 37. godini!!!! A zašto? Pa zato, jer se nije puno trošio u mečevima kad je bio mlađi i poletniji, brzo je okončavao mečeve i pobjeđivao, i zato danas, iako u teniski poznim godinama, još može igrati i pobjeđivati....

  • dalibor.hren:

    Hoće li dobiti Spomenicu 91? Mladić je dao sve od sebe, dao je maksimum, svaka čast....pitajte se je li trebalo zvati Pavića!?

Još iz rubrike Sport

Bruno Petković
KONAČNO PROIGRAO

Prošao je kalvariju, igrao treću ligu, a sada zabija za Dinamo!

Ivo Karlović
HRVATSKI VETERAN

Dr. Ivo postao najstariji igrač kojem je ovo uspjelo!

Anderlecht - Dinamo
DINAMOV PROTIVNIK

Anderlecht se vratio pobjedama