Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doug Christie:

'Igrači u Brazilu su amateri za Divca, on je bio pravi padavičar!'

'zivot beograd 23.05.2008 .....eurosong....generalna proba finala.....vlade divac snimio....anto magzan ....vecernji list.....'
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/2
29.06.2014.
u 10:45

Gledajući SP mogu kazati kako tamo ima mnogo više simuliranja prekršaja nego u NBA ligi, iako je donedavno bilo obnuto, kaže Christie.

Neki dan pojavio se podatak kako su brazilski i čileanski igrači najviše puta glumili ozljede na SP-u dok su Hondurašani i Francuzi na taj način 'ukrali' najviše minuta.

Nastavno na tu temu nešto je imao kazati i bivši NBA igrač Doug Christie.

- Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu mnogo je amatera kad je riječ o simuliranju ozljeda. Da se na igralištu pojavi moj bivši suigrač iz Sacramenta, Vlade Divac, pokazao bi nogometašima kako se to radi - kazao je Christie za TMZ i dodao:   

- Divac je stalno je simulirao, bio je najbolji u tome. Gledajući SP mogu još kazati da tamo ima mnogo više simuliranja prekršaja nego u NBA ligi, iako je donedavno bilo obnuto - zaključio je Christie.

>>Brazilci se najviše izležavali, Hrvati u sredini, a igrači BiH najpošteniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije