Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE

Igrači Dinama nisu prihvatili smanjenje plaća!

Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
25.03.2020.
u 14:21

"Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine", stoji u priopćenju Dinama

Dinamo je jučer objavio da će svima u klubu smanjiti plaće zbog koronvirusa, a danas je stiglo novo priopćenje. Igrači prve momčadi, za razliku od ostalih, još nisu prihvatili nove uvjete.

"Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine.

Ova odluka koju nije bilo lako donijeti nužna je s ciljem očuvanja stabilnosti i likvidnosti GNK Dinamo u trenucima velike krize u Hrvatskoj i epidemije koronavirusom te u trenucima kada su nogomet i sport potpuno zaustavljeni, u Hrvatskoj i svijetu.

Prije svega, odluke su donesene razmišljajući unaprijed o svim poteškoćama koje donosi gospodarska kriza sada i u narednom periodu, a koja će se odraziti i na nogomet, odnosno sportsku djelatnost. Uprava kluba ovim mjerama želi zaštititi svoju radnu zajednicu i svakog pojedinca, od zaposlenika kluba do prve momčadi, osigurati da nitko od djelatnika ne ostane bez posla u ovom teškom periodu, kao i da u aktualnoj globalnoj krizi koja je zadesila i Hrvatsku svaki djelatnik može i dalje dostojanstveno živjeti.

Hvala svima koji su uz razumijevanje teške i neizvjesne situacije prihvatili odluku kluba", stoji u priopćenju kluba.

Ključne riječi

Komentara 10

OK
okolokere
15:21 25.03.2020.

U Republici Hrvatskoj govori se hrvatskim jezikom. U tom jeziku između "još nisu" i nisu" postoji bitna razlika" Dakle sasvim je izvjesno da će igrači GNK Dinamo prihvatiti mjere vodstva kluba! S obzirom da su mjere jučer objavljene Večernji list u kojem je moguće pisati i urednički opremati tekstove bez znanja hrvatskog jezika može pozitivnu reakciju igrača ignorirati no to mu vjerodostojnost sasvim sigurno osnažiti ne može i neće!

DU
Deleted user
14:47 25.03.2020.

Šta se ima njih pitati, smanjite im plaće i gotov razgovor. Ako im se ne sviđa neka idu igrati u neki drugi klub gdje neće imati niti pola sadašnje plaće.

Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
17:42 25.03.2020.

Njihovi ugovori, njihova stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije