Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Igrači Corinthiansa u znak sjećanja na Sennu istrčali s kacigama

Ayrton Senna
Foto: Screenshot
01.05.2014.
u 10:56

Corinthians je na kraju u toj utakmici pobijedio 3:0 i tako još na još bolji način odao počast velikom Senni, kojem je, naravno, tu pobjedu i posvetio

Na današnji dan prije 20 godina poginuo je Ayrton Senna, jedan od najboljih vozača u povijesti Formule 1. Brazilski vozač bio je strastveni navijač nogometnog kluba Corinthians, pa su igrači tog klub na originalan način obilježili obljetnicu njegove smrti.

Naime, u utakmici brazilskog kupa protiv Nacionala istrčali su s kacigama u ruci. Ta gesta naišla je na glasno odobravanje publike. Corinthians je na kraju u toj utakmici pobijedio 3:0 i tako još na još bolji način odao počast velikom Senni, kojem je, naravno, tu pobjedu i posvetio.

>>Već 20 godina prošlo je od smrti velikog Ayrtona Senne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije