Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Igra li Luka Modrić posljednju sezonu u madridskom Realu?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.11.2018.
u 09:10

'Realova uprava je shvatili da zadržavanje 33-godišnjaka kojem ugovor vrijedi još godinu i pol dana baš i nije bila dobra ideja', piše El Confidential

Nakon što je ovog ljeta madridski Real napusti Cristiano Ronaldo uskoro bi to mogao učiniti i Luka Modrić (33).

Naime, dio krivice za loše rezultate kraljevskog kluba na početku sezone španjolski mediji prepisuju hrvatskom kapetanu. Modrić je u nekoliko mjeseci od nezamjenjivog igrača stigao među kandidate koji bi mogli napustiti Santiago Bernabeu.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

'Nakon velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu i nakon nagrade The Best počeo je blijediti nakon slabijeg starta u sezonu. Čelnicima kluba svjesni su koliko Luka ima godina, piše katalonski Sport i dodaje:

'Dovede li Real Christiana Eriksena ili Frenkiea de Jonga, to će biti znak da je Modriću pred izlaznim vratima.'

Ovog se ljeta nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus zavrtjela priča kako je Inter zainteresiran za hrvatskog kapetana. Milanski klub želio je dovesti Modrića i nudio mu ugovor od 10 milijuna eura, ali u Madridu su to stopirali. 

'Realova uprava je shvatili da zadržavanje 33-godišnjaka kojem ugovor vrijedi još godinu i pol dana baš i nije bila dobra ideja. Teško će mu produljiti ugovor i sada bi mogla drugačije reagirati na Interovu ponudu, piše El Confidential.

Igrali li Luka Modrić posljednju sezonu u madridskom Realu?

>> Pogledajte galeriju što je navijačica učinila kako bi došla do zajedničke fotografije s Lukom Modrićem

Luka Modrić
1/16
Ključne riječi

Komentara 3

BU
Burger
11:23 22.11.2018.

Jel zna večernji išta drugo napisati o sportu, osim o tome kako Modrić "nema" mjesta u Realu

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:33 22.11.2018.

Ali netko pati duboko što je Luka Modrić Najbolji Playmaker Svih Vremena i nema mu konkurencije ni do koljena!!! Ovo je već sigurno 100 ti članak!!!!! Nevjerojatno

GV
golub Vaso
09:38 22.11.2018.

Kina ili amerika, ostalo više nije za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije