Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogrešan POTEZ

Igor Tudor napao klince, a trebao je cijelu momčad

Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.12.2014.
u 13:13

Goran Milović govorio je o velikoj sramoti zbog poraza, a onda izjavio: "Najviše me boli što ima sebičnosti u momčadi."

Hajduku se događa narod i nekako, bez previše priče, prolaze promašaji na travnjaku. Ovaj put stigao je u Zagreb, očitao lekciju bijelima. Igor Tudor bio je toliko ljutit nakon poraza od Dražena Medića da nije ni ušao u svlačionicu igrača, nije im ni riječi rekao. A zna se da je, kada stisne obrve i govori tihim glasom, najopasniji.

Zagreb je razotkrio niz slabosti bijelih, s lakoćom je prolazio kroz Hajdukovu obranu koja se nalazila kao na nekoj pustopoljini. Te Tudorove promjene formacija, ovaj put igrao je s trojicom u zadnjoj liniji, pa onda s četvoricom (Nižić na lijevom beku?) nikako da daju prave rezultate. A gdje se zagubio Antonio Milić? Tudor ga je, dok je igrao slabo, forsirao na lijevom beku, a sad kad je nešto i naučio, čuči u pričuvama. Hajdukov mladi reprezentativac završio je na klupi, trebao je tamo biti i na onom neodigranom derbiju u Maksimiru. Nije valjda razlog to što je već prodan negdje u Belgiju. U Poljudu kriju ime kluba koji ga je kupio, ali zna se da će odšteta iznositi 400 tisuća eura. S tim da je 200 tisuća eura, tako kažu u kuloarima, već uplaćeno. Stvarni kupac je navodno francuski Lille, a Milić bi se sezonu-dvije trebao kaliti u Belgiji.

Trener je nakon utakmice sa Zagrebom govorio o nekim mladima igračima koji su, po njegovim riječima, igrali kao da su "pali s Marsa". Naglasio je da misli na one koji su ušli s klupe, dakle na Bencuna, Bradarića i Malokua. Još je dodao da je nedostajalo kreacije Sušića i Vlašića. Svakako je Tudor pogriješio, cijela momčad mu je igrala "kao da je pala s Marsa", a najviše zadnja linija. O njoj Tudor nije rekao ni riječi, a bila je najgori dio momčadi, ispadala je kad god bi se Zagrebu prohtjelo. Nevjerojatno je s kakvom lakoćom su Zagrebovi veznjaci i napadači driblali Maloču, Milovića i Nižića. Pomoćnik Dražena Medića, mladi trener Željko Kopić u jednoj je rečenici detektirao sve Hajdukove slabosti.

– Znali smo da će Hajduk igrati s trojicom iza, visoko smo ih napali i sve je bilo lakše – govorio je Kopić.

No, nije ni to ono najgore. Hajduk ne trči, Hajduk djeluje kao ispuhani balon, to je ono što Tudora treba zabrinjavati. Velik dio igrača totalno je izvan forme. Nitko ne zna što se događa s Avdijom Vršajevićem koji je jurišao po desnoj strani i bio noćna mora za sve lijeve bekove u državi.

>>Zagreb razmontirao i razgolitio nemoćni Hajduk, suci oštetili Tudorovu momčad

Komentara 7

Avatar petrolio
petrolio
13:57 01.12.2014.

tudor je trebao napasti: 1. samog tudora jer je loš trener i od solidnog igračkog materijala koji ima stvorio je ispodprosječnu momčad! 2. trebao je napasti brbića te upravu i NO koji klubu nisu u stanju osigurati niti minimalno redovno financiranje nego je klub stalno u gubicima pa zbog toga mora prodavati najkvalitetnije igrače i mlade talente da preživi od danas do sutra!

VK
vječni krojf
13:21 01.12.2014.

Tudor je pogresio,morao se konzultirati sa Brbicem i bojkotirati utakmicu.Pod pritiskom bi mozda disciplinska komisija HNS-a utakmicu registrirala sa 3:0 za Hajduk.Drugacije ne mogu pobijediti nikoga.

PA
Pajdo
13:22 01.12.2014.

Opet Mamic zajebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije