Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karate

Igor Cvijanović predstavljat će Hrvatsku na SP-u

Karate
Marko Prpić
12.10.2009.
u 15:00

Nastup u reprezentaciji Siščanin je izborio na kvalifikacijskim mečevima u sklopu karate kupa u Slavonskom Brodu.

Igor Cvijanović predstavljat će, kao najbolji hrvatski kadet kataš, našu zemlju na Svjetskom prvenstvu u karateu za kadete i juniore koji će se u studenome održati u Maroku. Siščanin je nastup izborio na kvalifikacijama na 16. memorijalnom karate kupu Slavonski Brod 2009.

- Nakon devet godina mukotrpnog treniranja i osvajanja prvenstava Hrvatske u svim mlađim dobnim skupinama postao je sudionik natjecanja o kojem maštaju brojni sportaši. Ovaj uspjeh zasigurno će ga potaknuti na još kvalitetniji rad - kaže Marijan Kos, trener i predsjednik športskog karate kluba Sisak.

Inače, članovi toga kluba Hrvoje Rožić, Dolores Anić i Adriana Panižić nastupili su na devetom karate Darfestu Croatia 2009. u Daruvaru. Hrvoje Rožić u konkurenciji kataša uzrasta do 12 godina odlukom sudaca 5:0 pobijedio je ovogodišnjeg prvaka Hrvatske. On je ove godine najtrofejniji natjecatelj kluba. Dolores Anić nastupila je u konkurenciji mlađih kadetkinja u katama.

Bio joj je to treći nastup, a osvojila je drugo mjesto. Bez medalje ostala je juniorka Adriana Panižić, koja je nastupila u kategoriji do 55 kilograma. Natjecanje je okupilo 450 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije