Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 IZBORNIK
Povratak na članak

Igor Bišćan: Kriminalno, radili smo stvari koje ne smijemo

- Kriminalno prvo poluvrijeme, radili smo stvari koje se ne smiju raditi niti na nižim razinama. Nismo uspjeli uvjeriti igrače koliko je suparnik ozbiljan, ne vidim drugo objašnjenje.

Komentari 3

DU
Deleted user
10:28 30.03.2022.

Ostavi se trenerskog posla ,nije to za tebe !

VL
BI
billynik
21:56 29.03.2022.

Za razliku od Dalića ti bar priznaš kad loše igrate.

VL
ZG
Zeljko Grabar
12:40 30.03.2022.

Igore nisi ti kriv.Krivo je okruzenje koje iz prosjecnih igraca i neformiranih licnosti pravi nogometne zvijezde. I protiv Austrije ali posebno protiv Finske isti su valjda nesto naucili a i tebi savjetujem u momcad stavljaj mlade igrace koji barem imaju posteni odnos prema igri a ne tatine sinove i ove o kojima navijaju novinari VL, jer isti nemaju pojima o sportu i funkciji sporta. Oni pisu za gablec ili kakav poziv na janjetinu a ne kao struka. To vazi za sve tri selekcije a najprije za onu Dalicevu koja je jos tragikomicnija, jer nju izgleda sastavljaju Hajduk i urednici nekih sportskih rubrika, a ni kod onih najmladjih nije nista drukcije. Tako i tako ce te ti i treneri drugih selekcija biti proglaseni krivcima izuzev Dalica koji ce u svom obracanju narodu uvijek naci nekoga treceg tko je kriv za njegovo svercanje sa jos uvijek nepotrosenim kadrom Modrica & Co koje su stvorili neki drugi treneri i razvoj dozivjeli u nekim drugim sredinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.