Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 IZBORNIK

Igor Bišćan: Kriminalno, radili smo stvari koje ne smijemo

Zagreb: Igor Bišćan objavio popis putnika na Euro
Matija Habljak/PIXSELL
29.03.2022.
u 21:45

- Kriminalno prvo poluvrijeme, radili smo stvari koje se ne smiju raditi niti na nižim razinama. Nismo uspjeli uvjeriti igrače koliko je suparnik ozbiljan, ne vidim drugo objašnjenje.

Izbornik mladih Vatrenih Igor Bišćan i kapetan reprezentacije Bartol Franjić govorili su za medije nakon domaćeg kvalifikacijskog poraza od Finske u Varaždinu (3:2).

- Kriminalno prvo poluvrijeme, radili smo stvari koje se ne smiju raditi niti na nižim razinama. Nismo uspjeli uvjeriti igrače koliko je suparnik ozbiljan, ne vidim drugo objašnjenje. Finska je pokazala da rezultat u Finskoj nije bio realan, što smo znali, ali nismo mislili da će do ove mjere utjecati na pristup. Izgledali smo jako loše, ali uspjeli smo reagirati, i to je možda nešto pozitivno, da imamo karakter i mentalitet kao i prije, da se možemo skupiti i boriti se. Bili smo blizu izjednačenja, ali nismo zaslužili više od poraza. Moramo izvući pouke, dečki su mladi. Možda ne bismo pobijedili niti da nismo sami sebi zabijali golove jer Finska ima kvalitetu. Ipak, sami smo sebi presudili u prvom poluvremenu - rekao je izbornik Igor Bišćan.

Bartol Franjić je izjavio:

- Prvo poluvrijeme bilo je za zaborav, ušli smo u utakmicu na nedopustiv način za hrvatsku reprezentaciju. Napravili smo tri greške, Finska je kaznila sve tri. Sve smo im poklonili. U drugom poluvremenu dali smo sve od sebe, pokušali se vratiti, imali još situacija za izjednačenje, ali nažalost nismo uspjeli. Finska je ozbiljna momčad, ništa ne poklanja, a sve je bolje izgledalo kad smo se konsolidirali u drugom poluvremenu.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:28 30.03.2022.

Ostavi se trenerskog posla ,nije to za tebe !

BI
billynik
21:56 29.03.2022.

Za razliku od Dalića ti bar priznaš kad loše igrate.

ZG
Zeljko Grabar
12:40 30.03.2022.

Igore nisi ti kriv.Krivo je okruzenje koje iz prosjecnih igraca i neformiranih licnosti pravi nogometne zvijezde. I protiv Austrije ali posebno protiv Finske isti su valjda nesto naucili a i tebi savjetujem u momcad stavljaj mlade igrace koji barem imaju posteni odnos prema igri a ne tatine sinove i ove o kojima navijaju novinari VL, jer isti nemaju pojima o sportu i funkciji sporta. Oni pisu za gablec ili kakav poziv na janjetinu a ne kao struka. To vazi za sve tri selekcije a najprije za onu Dalicevu koja je jos tragikomicnija, jer nju izgleda sastavljaju Hajduk i urednici nekih sportskih rubrika, a ni kod onih najmladjih nije nista drukcije. Tako i tako ce te ti i treneri drugih selekcija biti proglaseni krivcima izuzev Dalica koji ce u svom obracanju narodu uvijek naci nekoga treceg tko je kriv za njegovo svercanje sa jos uvijek nepotrosenim kadrom Modrica & Co koje su stvorili neki drugi treneri i razvoj dozivjeli u nekim drugim sredinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije