Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Al-Shabab

Igor Bišćan dobio otkaz nakon samo dva mjeseca!

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
26.12.2023.
u 08:31

Ukupan učinak u Al-Shababu mu je 11 odrađenih utakmica, tri pobjede, tri remija i pet poraza

Hrvatski trener Igor Bišćan više nije trener Al-Shababa iz Saudijske Arabije. On je na početku ove sezone nakon ispadanja od AEK-a u Ligi prvaka dobio otkaz u Dinamu, a zatim se zadržao u Saudijskoj Arabiji samo dva mjeseca

Imao je jako dobar početak u Saudijskoj Arabiji. Ostvario je tri pobjede u četiri utakmice i to protiv momčadi koje su dovele velike zvijezde ovog ljeta. No, u posljednje vrijeme momčad je izgledala jako loše. Osvojena su samo dva boda.

Ukupan učinak mu je 11 odrađenih utakmica, tri pobjede, tri remija i pet poraza. Momčad ostavlja na 13. mjestu i s 18 osvojenih bodova.

Bišćan je ugovor sa Saudijcima imao još dvije i pol godine, a umjesto njega kao privremeno rješenje na poziciji trenera imenovan je trener druge momčadi Saad Al-Sabai.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Castro
Castro
09:50 26.12.2023.

Kad ne znaš onda ne znaš .. nigdje ne znaš.

Avatar feudalac
feudalac
17:50 26.12.2023.

...ma šalite se, ne mogu vjerovati pa potjerali su ga iz Rudeša, Olimpije, Rijeke, Dinama a trebao je, prema medijima (sklonim hajduku) biti nasljednik Dalića.

DM
drazen.muhvic
10:14 26.12.2023.

U prve četiri tekme imali su tri pobjede jer momčad još nije zaigrala po njegovim zahtjevima i sukladno njegovom znanju (držalo ih ono od prije njega).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije