Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga kup

Ide im bez Ronalda, Man. United bori se za prvi trofej nakon pet godina!

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Manchester United v Nottingham Forest
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
02.02.2023.
u 09:29

Manchester United finale engleskog Liga kupa 26. veljače igra protiv Newcastlea.

Manchester United konačno ima razloga za slavlje. Izborio je finale engleskog Liga kupa koje će 26. veljače igrati protiv Newcastlea.
Naime, Crveni vragovi su u srijedu s 2:0 na Old Traffordu pobijedili Nottingham Forest i potvrdili pobjedu od 3:0 u gostima.

Francuz Martial (73. minuta) i Brazilac Fred (75.) bili su strijelci za slavni klub, kojem se krajem veljače pruža prilika za prvi trofej sezone.

Osim toga, momčad Erika ten Haga ima šansu da se bori za prvi trofej nakon pet godina pauze. Posljednji trofej koji su osvojili bio je 2017. kada su slavili u Europskoj ligi. 

- Super je, ali igraš finale da pobijediš. Nije uspjeh ući u finale - rekao je trener Uniteda Ten Hag nakon pobjede.

Podsjetimo, u utorak su nogometaši Newcastlea postali prvi finalisti ovosezonskog izdanja engleskog Liga kupa, a oni su i u uzvratnom dvoboju polufinala nadigrali Southampton

Za Newcastle je ovo drugi plasman u finale Liga kupa u klupskoj povijesti. No, nije osvojio trofej. U svom jedinom dosadašnjem nastupu u finalu 1976. godine izgubio je od Manchester Cityja.

A izgleda da je i Manchester Unitedu krenulo i to bez velikog Cristiana Ronalda...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije