Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NULA REALA

Ibrahimović zabio dva gola i imao dvije asistencije, Balotelli spasio Milan

Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
07.12.2013.
u 23:16

Balotelli je u 83. minuti fenomenalnim golom iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat

Nogometaši Milana u 15. kolu Serie A jedva su izvukli bod protiv Livorna, završilo je 2:2.

Gosti su poveli preko Balotellija u sedmoj minuti, ali Livorno je preko Siligardija i Paulinha preokrenuo rezultat. Balotelli je u 83. minuti fenomenalnim golom iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat.

Napoli i Udinese odigrali su čudesnu utakmicu, na kraju je bilo 3:3. Momčad iz Napulja povela je 2:0, oba gola zabio je Pandev, a onda je Fernandez postigao autogol. Zatim je Fernandes izjednačio na 2:2, da bi Napoli u vodstvo vratio Dzemaili. Basta je u 80. postavio konačan rezultat.

PSG je pobijedio Sochaux 5:0, a čudesnu utakmicu odigrao je Zlatan Ibrahimović. Zabio je dva gola, a i asistirao Cavaniju, odnosno Lavezziju. Gol je postigao i Brazilac Thiago Silva.

Real Madrid je u prvoj utakmici šesnaestine finale španjolskog Kupa kralja odigrao samo 0:0 kod trećeligaša Olimpica. Luka Modrić igrao je od 73. minute kada je zamijenio Isca.

Komentara 1

NI
Nini istrijan
13:17 08.12.2013.

Ibra je asistirao Cavaniju i Thigo Slivi a ne Lavezziju.Ono milimetarsko crossover dodavanje Silvi je bilo genijalno.Francuzi danas pisu da je Ibrahimovic mozda najbolji igrac koji je ikad igrao u Francuskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije