Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH

Ibrahimović zabijao u svakoj minuti utakmice

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.09.2014.
u 18:52

Švedski reprezentativac je tek drugi igrač koji je zabijao u svakoj minuti utakmice, od prve do 90.

Zlatan Ibrahimović nedavno je u prijateljskoj utakmici zabio dva gola Estoniji, a pogotkom u 24. minuti se upisao u povijest. Švedski reprezentativac je time postao tek drugi igrač koji je zabijao u svakoj minuti utakmice, od prve do 90.

Ibrahimović je u bogatoj karijeri igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan te PSG. Ukupno je postigao 369 golova.

Drugi igrač koji je zabijao u svakoj minuti utakmice je Cristiano Ronaldo.

Komentara 3

BO
bojnik
22:09 07.09.2014.

Cemu sluzi ova nepametna statistika; trla baba dlan!

UN
unbekant
10:44 08.09.2014.

Ibrahimivic da ni je na ovom balkanu rodjen,on bih do sada dobijo 5xzlatnu loptu,5x zlatnu kopacku,bio bih 5x najbolji nogometas na planaeti,ali eto jadan je imao peh da je na balkanu rodjen,pa ova druga gov.....apsoltuno ne zasluzeno to dobivaju.........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije