Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALIO SE...

Ibrahimović: Svjetsko prvenstvo osvojit će SAD

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
17.06.2014.
u 22:17

– SAD će biti svjetski prvak. Samo sam se šalio – ljutito je odbrusio Zlatan Ibrahimović jer nije očekivao novinarski prepad.

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović među mnogim je nogometnim zvijezdama koje SP gledaju pred malim ekranom. Ibra je slobodno vrijeme iskoristio za odmor u SAD-u, gdje ga je prepoznao novinar jednog tabloida. 

Novinar je upitao napadača PSG-a što misli tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

SAD će biti svjetski prvak. Samo sam se šalio – ljutito je odbrusio Zlatan Ibrahimović jer nije očekivao novinarski prepad.

>> Niko Kovač treći najpopularniji među trenerima na Svjetskom prvenstvu!

Komentara 6

MI
Milivoje
00:40 18.06.2014.

ne volim ga, jer se pokazao neljudski prema djetetu koji je umirao, a zeleo je da ga vidi,iako djete bilo bolesno,to je djete isao samo za njega da ga vidi cak u francusku, a on 2 puta nije imao ni "vrijemena" da ga primi ili ide kod njega, a bio je upoznat time dosta dugo,i mogao je naci vrijeme....a sto se tice amerike, ovaj ibra ne zna spouzdanosti ni dali ce i sam postici gol, ili dali ce uopce igrati dobro

GU
Gumba017
03:23 18.06.2014.

Veliki igrač, ali sputavaju ga balkanski geni, kao i vecinu nas......

Avatar bok
bok
12:15 18.06.2014.

steta da ne igra za Hrvatsku ili BiH reprezentaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije