Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska

Ibra show: Bastiji zabio dva i asistirao

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates after kicking a penalty and scoring a goal during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs FC Dyn
'KENZO TRIBOUILLARD'
22.09.2012.
u 21:11

PSG pobijedio na gostovanju kod Bastie 4:0, a Zlatan Ibrahimović postigao je dva pogotka!

Dinamov protivnik u Ligi prvaka time je zasjeo na treće mjesto prvenstva (trenutno imaju 12 bodova, ali i susret više od sedam prvoplasiranih momčadi).

Ibro je već u 6. minuti asistirao za Meneza, da bi se vrlo brzo i sam upisao u strijelce u 40. minuti. Zaradio je i žuti karton krajem prvog dijela te bio apsolutno dominatni igrač na Arman Cesari stadionu.

U drugom poluvremenu ista priča, prvo je Matuidi za bio za 3:0 u 72. minuti, a Ibrahimović pokazao zašto je došao u Pariz, zabio za 4:0 u 90. minuti.





Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije