Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTUPIO U SAN REMU

VIDEO Ibra izašao na binu festivala uz hit žene koja je slavila s četnicima u Vukovaru

Amadeus, Zlatan Ibrahimovic
Andrea Bracaglia/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
03.03.2021.
u 08:51

Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, to nije smetalo. Možda za taj podatak niti ne zna. On se niz stepenice festivala do pozornice spustio uz veliki osmijeh i u smokingu

Nevjerojatne snimke dolaze iz Italije. Poznati nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović, izašao je na pozornicu popularnog festivala u San Remu uz hit pjesmu srpske folk pjevačice Nade Topčagić - Jutro je. 

Podsjetimo, upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanić bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana, što je rekla u InMagazinu, iako je na snimkama koje i dalje kolaju internetom iz sveg glasa vikala: "Živjela Velika Srbija!" i pjevala četničke pjesme.

Ipak, Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, to nije smetalo. Možda za taj podatak niti ne zna. On se niz stepenice festivala do pozornice spustio uz veliki osmijeh i u smokingu. 

Dodajmo i kako će, osim pažljivo odabranih 'canzona' festival će biti prepun iznenađenja, a u četvrtak je najavljen i duet. Naime, Zlatan Ibrahimović i srpski trener rođen u Vukovaru, koji je trenutno na klupi Bologne, Siniša Mihajlović, trebali bi izvseti 'Io vagabondo', pjesmu  talijanske grupe Nomadi iz 1972. godine.

- Ne znam što bih rekla. Fascinirana sam i presretna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svjetla točka. Voljela bih ga upoznati, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportaša i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica - rekla je Topčagić za portal Nova.rs početkom veljače kada je Ibra također uz njezinu pjesmu proslavio svoj 500. i 501. gol u karijeri.

>> Pogledajte video Ibrahimovića u San Remu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli serGio (@sergiobih)

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:41 03.03.2021.

Da sluša Milu Kitića kao pola naše repke onda bi sve bilo ok !?

HA
Haugsdrš
20:57 03.03.2021.

A jebo vas Đavo, dokle više???? Pjevala je svojima, kao što i naši pjevaju našima.. koji kurac više četnici nam masiraju moždane viuge, a što nas naši jebu i pljačkaju 30godina to je manje bitno????????

TO
Tomisl
10:07 03.03.2021.

U nekim bolesnim glavama će rat i neprijateljstva vječito trajat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije