Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred očima djeteta

Donosimo snimku skandaloznog postupanja policije prema trudnoj supruzi vratara!

Mariana Clemente
Foto: https://twitter.com/marianagrl
01.02.2020.
u 08:55

Policija se na uporabu sile odlučila čak i unatoč tome što se u automobilu nalazilo i njihovo isprepadano dijete

Mariana Clemente, supruga vratara Alfreda Saldívara koji čuva mrežu meksičkoga Pumasa, objavila je u četvrtak na svom profilu na Twitteru snimke skandaloznog postapanja policije u Ciudad de Méxicu.

Naime, nju i njezinog supruga su usred bijelog dana policajci silom pokušali izvući iz automobila, i to bez ikakva objašnjenja kome su i što krivi. 

Tako barem tvrdi Clemente, koja je uz sve istaknula da je policajcima u više navrata napomenula da je trudna 16 tjedana.

Policija se na uporabu sile odlučila čak i unatoč tome što se u automobilu nalazilo i njihovo isprepadano dijete, a do bijesne je reakcije policajke došlo kada je Clemente odbila otvoriti svoju torbicu jer joj nije predočen bilo kakav dokument koji bi opravdao pretres vozila ili njezinih osobnih stvari.

U tom je trenutku njezin kolega fizički nasrnuo na Saldivara, a video tog incidenta je do danas pogledalo više od milijun ljudi. 

Snimka je, jasno, došla i do čelnika tamošnje policije, a slučaj je u ruke preuzela Služba za unutarnju kontrolu.

Saldivaru i Clemente je naknadno pojašnjeno da je ta grupa policajaca presretala vozila u sklopu Operacije Rubik kojoj je cilj ući u trag ukradenim automobilima, a u ovom trenutku sve govori da će zbog prekoračenja ovlasti pljuštati sankcije i suspenzije.

Bračnom je paru u pomoć priskočio i klub Pumas koji je na raspolaganje stavio svoje odvjetnike.

Komentara 14

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
10:06 01.02.2020.

Hehehe, skandalozno postupanje policije u "Mexiku". Jer je svima poznato da se mexikanska policija inace drzi najvisih profesionalnih standarda, hehehe. Kao da ste sokirano i iznenadjeno napisali da je neki prekodrinac naveo lazne povjesne podatke... hahaha.

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
10:09 01.02.2020.

Tjerati mak na konac sa policijom bilo gdje na svijetu je vec maloumno. Jos sa djecom i trudna riskirati zdravlje djeteta samo da bi se malo prkosilo policiji za bezveznost bi trebalo biti kaznjivo. Posebno u takvim zemljama kao sto je Mexiko.

MK
mksdk
09:33 01.02.2020.

Stvarno ne znam odakle ideja ljudima (posebno ženama), da bi im djeca trebala biti štit od svega i svačega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije