Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE S NAVIJAČIMA

'I dušom i tilom': Nogometaši Hajduka otkrili mural posvećen Oluji

Hajduk
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/12
03.08.2016.
u 20:30

Lijepa gesta nogometaša Hajduka...

Nogometaši Hajduka su dan uoči utakmice protiv ukrajinske Oleksandrije u Europskoj ligi na splitskom Sućidru prisustvovali otrkivanju murala posvećenog Hajduku i obljetnici vojno-redarstvene akcije Oluja.

Hajdukovci će večeras na još jedno druženje s navijačima. U Vukovarskoj ulici će pozdraviti navijače i sudionike 22. izdanja Torcida kupa.

Splitske nogometaše sutra u 20:30 čeka uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige u kojoj će braniti 3:0 iz prvog susreta.

>> Trener Pušnik: Hajduk je po tradiciji i navijačima velik, ali po budžetu i rezultatima mali klub!

Komentara 2

AL
alfredö
22:53 03.08.2016.

Cudo zivo da "orjunasi" slave Oluju. Mislim da bi nam sova cacic, i jakovljeva zena trebali siruaciju razjasniti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije