Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u Barci

Uživancija s 'pajdom': Pogledajte s kime Rakitić pije jutarnju kavicu

Ivan Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
1/4
05.12.2019.
u 11:48

Da je nastavio igrati nogomet, tko zna, možda bi Cindrić danas bio Rakitićev suigrač

Ivan Rakitić i Luka Cindrić doista imaju o čemu jednom kada sjednu na kavu. Dvojicu iznimno uspješnih hrvatskih sportaša ne veže samo dres Barcelone već i ljubav prema nogometu.

Naime, Cindrić se do 18. godine bavio tim sportom u Ogulinu i Karlovcu, a legenda kaže da je svojedobno imao priliku prijeći u zagrebački Dinamo.

Obitelj je ponudu odbila, no sumnjamo da je Luka ikad požalio što se otputio u rukometne vode jer je, baš poput Rakitića, daleko dogurao.

Što je bila tema njihova razgovora u četvrtak ujutro, nije rečeno, ali se Rakitić silno obradovao prijatelju jer je njihovo druženje odmah istaknuo na Instagramu uz sljedeće rečenice:

– Jutarnja kavica s legendom, hvala ti na vremenu, pajdo. Sretno u sezoni, najjači si – napisao je veznjak Barcelone, čiju su objavu odmah primijetili i brojni drugi hrvatski sportaši. 

Među njima i Filip Hrgović, čiju borbu protiv Erica Moline u subotu u Rijadu s nestrpljenjem očekujemo. Vjerujemo da će Rakitić i Cindrić navijati dopuste li im to prilike.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
12:09 05.12.2019.

Iduću su zakazali u Sevilli !

GR
gragakarlovac
13:33 05.12.2019.

ma tko su ovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije