Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJ ĆA, VOLIN TE

Huljaj ipak neće na burzu...jučer dao otkaz u Hajduku, danas našao novi posao

Jasmin Huljaj
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
19.02.2019.
u 13:45

Danas se saznalo i koja je to tvrtka, a radi se veledrogeriji Phoenix Farmacija. Tamo će doći na mjesto predsjednika Uprave zaduženog za prodaju

Jasmin Huljaj, sada već bivši predsjednik Hajduka koji je jučer podnio šokantnu ostavku našao je novi posao

– Obiteljska situacija je puno pridonijela, odvojenost od njih jer žive u Rijeci. Odlučio sam o tome prvi put razgovarati s Nadzornim odborom početkom siječnja, najavio sam im svoju odluku, a onda sam na drugom sastanku i definitivno prelomio – rekao je Huljaj, ali čini se kako postoje i drugi razlozi.

Kako smo već jučer spomenuli, pričalo se kako ovako olako odlazi s pozicije zbog jedne novčano jako primamljive ponude iz jedne farmaceutske tvrtke.

Danas se saznalo i koja je to tvrtka, a radi se veledrogeriji Phoenix Farmacija. Tamo će doći na mjesto predsjednika Uprave zaduženog za prodaju. 

>> Pogledajte kako je nastala "hajdučka" milenijska fotografija

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:46 19.02.2019.

Čijapr.

SP
spremni0
16:54 19.02.2019.

Još jedan će se dotepsti u zagreb

Avatar nekakav
nekakav
07:47 20.02.2019.

a kad je preuzimao funkciju, nije znao gdje mu je obitelj, tko mu i koliko znači..? pa ovo je teška prevara, stalno je govorio da mu je hajduk obitelj, a sad bježi... al ok, ove sezone hajduku će trebati puno lijekova, i dalje će surađivati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije