Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali kapuljače na glavi

Voditelj u goste pozvao dva huligana, a onda je nastao kaos!

Huligani
Foto: Screenshot
18.12.2017.
u 09:43

Voditelj jedne emisije u goste je pozvao dva huligana koji su pristali na gostovanje, ali pod uvjetom da nose kapuljače i da im se ne otkrije identitet.

Navijački huliganizam postao je veliki problem u cijelome svijetu. Nedavno smo vidjeli kako to funkcionira u Srbiji, u kojoj je tučnjava navijača Partizana postala glavna vijest posljednjih dana.

Huliganizma nisu pošteđene ni druge zemlje pa je tako on u porastu i u Tunisu. Zbog toga je voditelj jedne emisije u goste pozvao dva huligana koji su pristali na gostovanje, ali pod uvjetom da nose kapuljače i da im se ne otkrije identitet.

Huligani
1/17

To im je omogućeno pa su oni slobodno pričali o huliganizmu, a u jednom trenutku počelo se govoriti o pirotehnici. Voditelju nije bila jasno kako se uz takve mjere osiguranja uspije unijeti baklja ili nešto slično.

"Ti imaš veliko osiguranje i razne detektore na ulasku u studio, zar ne?" upitao je tada voditelja jedan od huligana, na što mu je ovaj odgovorio potvrdno.

U tom trenutku dvojica huligana su ustala, iz rukava izvadila baklje i zapalila ih. Nastao je kaos na televiziji koji nitko nije očekivao...

Komentara 3

EN
englezac
11:10 18.12.2017.

Margaret Tacer klubovima:"Sredite tu bandu ili cu vam ja porusiti stadione ,ukinuti klubove a vas sve pozatvarati".Zena jednom recenicom sredila stanje u Engleskom nogometu.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:17 18.12.2017.

U šupcima ih prenose... i onda viču drugima da su pederi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije