Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđena drama

Huligani došli pred dom Perišićeva i Brozovićeva suigrača, čuvaju ga naoružani zaštitari: 'Gdje su ti kriminalci?'

Inter
Foto: Reuters/PIXSELL
16.10.2016.
u 22:44

Icardi je angažirao zaštitare koji čuvaju njegovu kuću naoružani. Iz Intera su odlučili kako će cijelu situaciju komentirati u ponedjeljak

Eskalirao je sukob između navijača Intera i napadača Maura Icardija. Grupa od 40 najžešćih huligani nakon utakmice protiv Cagliarija pokušala je presresti automobil Argentinca, piše Goal.com.

Nasreću, Icardi je sretno stigao kući ispred koje ga je dočekao transparent:

"Mi smo ovdje... Kada stižu tvoji prijatelji iz Argentine, hoćeš li nas upozoriti ili ćeš biti kukavica", piše na transparentu koji aludira na dio iz Icardijeve autobiografije, zbog koje je i došlo do zahlađenja odnosa.

"Ja sam spreman suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti", sporan je dio iz Icardijeve knjige, a koji se tiče navijača Intera s kojima nije u najboljim odnosima.

Icardi je angažirao zaštitare koji čuvaju njegovu kuću naoružani. Iz Intera su odlučili kako će cijelu situaciju komentirati u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
derin
04:07 17.10.2016.

Lik ima 21,22 godine i već piše autobiografije, to već sve govori. ništa još nije ni postigao u nogometu,onda još izjavi ovo o navijačima svog kluba. Koji "genijalac"! Za tri,cetiri godine Zaragoza, spezia ili druga Argentinska.

Avatar Glina74
Glina74
09:13 17.10.2016.

A što ima Brozović i Perišić sa time samo zato što u blizini stanuju u večernjem naslov 10 centimetara ako je to Večernjem velika vjes onda je jadan Večernj i onaj tko ga plača

Avatar Glina74
Glina74
10:48 17.10.2016.

Ko je------ toga argentinca samo uvlačite naše ljude u gluposti ne bi li prodali jedne novine više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije