Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEWANDOWSKI 'KRIVAC'

Hubočan neće po dobrome pamtiti Dortmund: Utakmicu završio krvave glave

Tomaš Hubočan
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
20.03.2014.
u 10:45

Utakmica Borussije i Zenita ostat će u lošem sjećanju Tomašu Hubočanu, koji je posljednji sučev zvižduk na Signal Iduna Parku dočekao krvave glave.

Zenit je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio u Dortmundu Borussiju 2:1, ali nije uspio nadoknaditi dva gola minusa (2:4) iz prve utakmice te je ispao.

Ova će utakmica ostati u lošem sjećanju igraču ruske momčadi, Slovaku Tomašu Hubočanu, koji je posljednji sučev zvižduk na Signal Iduna Parku dočekao krvave glave.

Na njega je u 91. minuti neoprezno natrčao napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski. Nakon udarca koljenom u glavu Slovaku je pukla arkada, a liječnici su jedna zaustavili krv.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inače, Lewandowski za ovaj start nije dobio žuti karton. A da je slučajno zaradio opomenu, bila bi mu to druga te bi zaradio isključenje. Iako se Poljak izvukao bez crvenog kartona, ipak zbog akumilarnih žutih kartona neće igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka za Borussiju.

>> United na krilima Van Persieja deklasirao Olympiacos i prošao u četvrtfinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije