Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haklerski dan

Hrvoje Štrok izbacio branitelja naslova s Kutije šibica!

hrvoje štrok
Goran Stanzl/Pixsell
26.12.2012.
u 22:38

- Zasluženo smo izbacili lanjskoga prvaka i sad ćemo se postaviti kao najveći favoriti za osvajanje naslova! - ističe junak Štrok.

Tradicija nije iznevjerena, oko 3500 gledatelja ispunilo je dvoranu II. Sportskog doma na četvrtfinalu malonogometnog turnira \"Kutija Šibica 2012.\" Englezi imaju svoj nogometni Boxing day, a za nas je Štefanje kultni \"haklerski\" dan... Nadajmo se da će i u četvrtak, na polufinalu, \"dvojka\" opet biti ispunjena.

Branitelj naslova, favorizirani Elkro Gospić (Simeunović, Morina, Novak...), posrnuo je u četvrtfinalu! Štrok, Ješe, braća Bisaku, Čivrag, Gulić i društvo iz Promotion Playa zabili su dva gola sredinom prvoga dijela (Štrok i Leonard Bisaku) i mirno sačuvali prednost. Hrvoje Štrok zabio je prekrasan gol, umirio je loptu prsima i potom volejem rasparao mrežu Gospićana...

- Sve sam napravio školski i ispalo je sjajno! Ovu pobjedu posvećujemo našim bolesnim voditeljima Jakireviću i Badovincu, koji nisu mogli doći na četvrfinale. Zasluženo smo izbacili lanjskoga prvaka i sad ćemo se postaviti kao najveći favoriti za osvajanje naslova! Nastavimo li ovako, vjerujem da je trofej naš – optimist je Štrok, kojem je ovo bio prvi pogodak na turniru.

Žestoku su i neizvjesnu utakmicu odigrali Riblji restoran Korkyra (Tomičić, Hrgović, Računica, Trebotić...) i ZD Grude, zagrebačka momčad za koju igraju dečki iz Dubrave, Trnave, Sesveta (Marko i Ivan Mikulić, Jurić, Čirjak, Šumić...), a najzvučnije je ime svakako mladi \"lokos\" Domagoj Pavičić. S nekoliko lijepih poteza \"dobili\" su i publiku na svoju stranu, bili su bolji, imali su i krasne prilike, no nije bilo golova.

I na kraju je, boljim izvođenjem sedmeraca, slavila Korkyra, iskusni Mirko Hrgović bio je mirniji od Ivana Mikulića, kojem je drugi udarac u raspucavanju obranio vratar Luketin.

Četvrtfinalni rezultati: Uznik Veltins – CB Garden 0:2, Elkro Gospić – Promotion Play 0:2, Zavičajno društvo Grude – Riblji restoran Korkyra 4-5 (7m), Bilić Erić Security – Automobili Lončar 0:3. Polufinalni parovi (četvrtak, Sportski dom, dvorana II.): Automobili Lončar – CB Garden (17.20 sati), Promotion Play – Riblji restoran Korkya (18.15). Veterani – četvrtfinalni rezultati: Jelenovac - Flegar 6:0, IPA Zagreb – Ožujko Texta 3:1, TRCZ ZG-ST – Tipo Marketing 1:0, Rident – Intersport 4:3 (7m). Polufinalni parovi (četvrtak, Sportski dom, dvorana I.): IPA Zagreb – TRCZ ZG-ST (16.30), Rident – Jelenovac (19.15).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije