Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆEV DRAGULJ

Hrvatski reprezentativac tek debitirao u klubu i odmah utrpao gol

Sanjin Strukic/PIXSELL
31.10.2020.
u 21:56

Atletico je do vodećeg pogotka stigao u 43. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, a strijelac je bio portugalski reprezentativac Joao Felix

U utakmici 8. kola španjolskog prvenstva nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju kod Osasune sa 3-1 (1-0), a jedini pogodak za domaću momčad postigao je hrvatski reprezentativac Ante Budimir kojem je to bio prvi nastup u novom klubu.

Atletico je do vodećeg pogotka stigao u 43. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, a strijelac je bio portugalski reprezentativac Joao Felix. Isti je igrač u 48. minuti još jednom imao priliku za pogodak s bijele točke, ali je pogodio vratnicu. Iskupio se u 69. minuti, kad je udarcem sa 16 metara udvostručio prednost Madriđana.

Minutu prije toga trener Osasune Jagoba Arrasate u igru ubacio Antu Budimira, a hrvatski napadač mu se odužio već u 80. minuti, kad je na ubačaj Rubena Garcije glavom svladao Jana Oblaka i donio nadu domaćoj momčadi u preokret.

No, da do njega ne bi došlo pobrinuo se Urugvajac Lucas Torreira pogotkom u 88. minuti, tri minute nakon što je zamijenio dvostrukog strijelca Joaa Felixa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije